Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, най-вероятно ще направи няколко

...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, най-вероятно ще направи няколко
Коментари Харесай

Илиан Илиев обмисля промени за двубоя с Локо Пловдив

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, най-вероятно ще направи няколко промени в състава за неделното домакинство с Локомотив Пловдив.

В сърцето на защитата се чака да се завърне Влатко Дробаров, а като отбранителен халф - Даниел Димов. Възможно е също Атанас Илиев да излезе титуляр за сметка на Исмаил Иса, което обаче няма да е вест, така като двамата тарани постоянно бяха редувани от наставника на върха на офанзивата през сезона и макар че в последните срещи стартира Иса, това не му дава преимущество.

В последната среща сред двата отбора на „ Тича “ през есента, която приключи 2:2, феновете гледаха непотворим театър с рядко виждани по нашите терени динамичност, интензитет и футболни комбинации.

Сега обаче се чака двата тима да играят за резултат, което допуска, че ще са по-внимателни и внимателни, защото всяка загубена точка може да ги отдалечи от задачите им – второ място за Черно море и четвърто за Локо, което ще му обезпечи присъединяване в баража за Лига на конференциите на неговия терен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР